Informatieplicht geldt voor bedrijven die minstens 25.000 m3 gas per jaar en/of meer dan 50.000 kWh/jaar verbruiken (Wet Milieubeheer Wm). Valt jouw bedrijf onder de verplichtingen van de EED (European Energy Directive) dan geldt eveneens een informatieplicht. Let op: het blijkt verwarrend want het betreft twee separate informatieplichten!

Jouw support start je via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Per 5 december 2019 moet je aan de plicht hebben voldaan in het kader van Wm. Energie in Actie zorgt voor de benodigde support hierbij. Tientallen bedrijven hebben het op deze manier makkelijk en goed geregeld. Invoer van de vereiste gegevens op eLoket van RVO.nl, op basis van de status van energiebesparing van jouw bedrijf en de passende EML (Erkende Maatregelen Lijst). Wij kijken ook verder: wat levert naast EML nog meer flinke besparingen op? Vanzelfsprekend is het mogelijk om support te krijgen bij de uitvoering van de vereiste maatregelen. Wat doe je, hoe, en wanneer?

Valt jouw bedrijf (ook) binnen de voorwaarden van de EED (European Energy Directive) dan is de inlevertrmijn eind 2020. Ook hierbij verleent Energie in Actie de vereiste ondersteuning.

Bevoegd gezag (gemeente of omgevingsdienst) haalt de teugels aan. Bedrijven met 250+ FTE of €50mln omzet én €43mln balanstotaal móeten voldoen aan de European Energy Directive. U bent hier op de juiste plek om uw energiescan volgens EED-richtlijnen te regelen.

Een CO2-voetafdruk geeft inzicht in de uitstoot van broeikasgassen van uw organisatie. Wij stellen de footprint op en formuleren een gedegen plan van aanpak…

(lees producten wonen&werken)

Zijn er klachten over te warme of te koude vertrekken? Weet u of uw verwarmingsinstallatie optimaal rendement geeft? Welke ingreep is nodig bij een energierenovatie? Door het meten…

(lees producten wonen&werken)